"Per me se va nella cita dolente, per ve se nell eterno doler, per me se va y la perduta gente!"

сряда, 16 февруари 2011 г.

Dare see

I’m not a bad man, not even if I mean to.
I am simple, and ordinary, pure and clear.
As bright as the shine from a star
As simple as that!

Can you be one to?
One of a kind, but pure and clean,
Like the water from a stream,
Or a story in ones dream.

Come look at me!
I dare you to see!

4 коментара:

Напълно вярно, че преди всички трябва самият ти да си повярваш. Но разбира се има и доста противоречие, при всеки наш избор се получава подобна ситуация :)

Всъщност наистина може доста да се пише по темата , но това е и целта да се говори по темите, а не само да мълчим :)

Да наистина всеки сам има мнение за себе си първо, реално или не то трябва да се уважава. А света дали е пълен с лоши хора е сложен въпрос, всеки има определение да лош и то често се различава от мненията на останалите. Затова може би няма да е зле да направя пост по темата, само да измисля как да го формулирам, да видим дали ще се получи дискусия :)

п.п. благодаря на всички коментари, давайте още :)

Само ми се щеше хората, които пишат тези коментари да не рекламираха собствени продукти в краина сметка тук не сме с комерсиална цел, поне не и аз, затова ще помисля дали да не сложа малко модерация на коментарите. Бъдете коментиращи хора, не рекламни линкове!

След модерацията:


анонимен 1:
Доста самоуверено и противоречащо... малко ми е странен текста: хем не е лош човек, хем бил чист като сълза...

анонимен 2:
Е в хората винаги има и добро и лошо, живеем в дуалистичен свят все пак. А и не виждам нищо лошо в самоуверения начин на изразяване. В крайна сметка, за да ти повярват другите трябва и ти да си вярваш! Не е ли така? Пък и в текста си е казано ясно какво е лошото и какво не.

анонимен 3:
В този ред на мисли ти може да смяташ някой човек за лош, а той да се мисли за добър и обратното. Реално като се замислиш колко хора казват, че са лоши - всеки сам за себе си е добър, а света е пълен с лоши хора... Много може да се пише и да се дискутира по темата... Съгласна съм, че изборът винаги е в основата на нещата!

анонимен 4:
много интресена публикация която определено е предизвикала доста интерес; хората са склонни да защитават собствените си интереси - това какви ги прави добри или лоши - спред мен и едното и другото, не е християнски да мислиш само на себе си и да не помагаш на другите, но за съжаление ние сме свидетели на това


п.п. реших да премахна рекламите от тези постове, смятам че не е редно да се рекламира така, но насърчавам всеки, който желае да остави коментар...